Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Εσύ ξέρεις πώς να φορέσεις σωστά το άρωμά σου;

Πάντα θαυμάζετε τις φίλες σας που το άρωμά τους διαρκεί για ώρες. Μάθετε πώς μπορείτε να το πετύχετε και εσείς!

Η μυρωδιά του αρώματός σας σταδιακά χάνεται, γι’ αυτό αν ψεκάσετε μόνο μία φορά πίσω από τα αυτιά το πρωί θα διαπιστώσετε πως μέχρι το μεσημέρι θα έχει εξατμιστεί εντελώς. Μάθετε, λοιπόν, το σωστό τρόπο.

- Χρησιμοποιήστε ουδέτερα σαπούνια που δεν καλύπτουν το άρωμά σας.


- Μην ψεκάζετε άρωμα σε ξηρό δέρμα, γιατί έχει την τάση να εξατμίζεται πιο γρήγορα όταν βρίσκεται πάνω σε ξηρή επιφάνεια. Γι’ αυτό πριν τη χρήση καλό είναι να απλώσετε μια λοσιόν χωρίς άρωμα.

- Βάλτε το άρωμά σας από κάτω προς τα πάνω, στα σημεία πίεσης. Σ’ αυτά τα σημεία το αίμα βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, με αποτέλεσμα να το ζεσταίνει, κάνοντας πιο έντονη τη μυρωδιά. Ξεκινώντας από το εσωτερικό των αστραγάλων, συνεχίζετε πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των καρπών, το ντεκολτέ και τέλος πίσω από τα αυτιά. Μόλις αρχίσει να εξατμίζεται, θα δημιουργηθεί ένα πέπλο της αγαπημένης σας μυρωδιάς γύρω σας.

- Ποτέ μην ψεκάζετε πάνω στα ρούχα. Τα ρούχα απορροφούν το άρωμα και η μυρωδιά, καθώς και οι λεκέδες που μένουν, βγαίνουν πολύ δύσκολα. Όσον αφορά την παλιά συμβουλή του να ψεκάζουμε στον αέρα και απλά να περνάμε ανάμεσα, αναρωτηθείτε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένες να πετάξετε. Το μεγαλύτερο τμήμα πάει στον αέρα και όχι πάνω σας.

- Απλώστε με προσοχή. Είναι προτιμότερο το άρωμά σας να μη μυρίζει καθόλου παρά να μυρίζει πολύ έντονα. Φυλάξτε τα πιο βαριά και πικάντικα αρώματα για τις βραδινές σας εξόδους, ενώ το πρωί προτιμήστε τις πιο ανάλαφρες μυρωδιές. Αν, πάλι, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την αγαπημένη σας πικάντικη μυρωδιά ούτε λεπτό, τότε το πρωί τουλάχιστον μπορείτε να το αντικαταστήσετε με την αρωματική λοσιόν της αντίστοιχης σειράς. Κάτι που δεν πρέπει να αγνοούμε είναι ότι συνηθίζουμε σιγά σιγά το άρωμά μας και το μυρίζουμε όλο και λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αρχίζουμε να ψεκάζουμε όλο και περισσότερο. Η ποσότητα πρέπει να παραμένει πάντα η ίδια.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου