Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Βρέχει θέσεις εργασίας & κατάρτισης στο δημόσιο...

Μία «ανάσα», έστω και προσωρινή στην μεγάλη μάζα των ανέργων δίδει το φθινοπωρινό «κύμα» προσλήψεων στο στενό και κυρίως ευρύτερο δημόσιο. Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την προκήρυξη για την πρόσληψη 540 ατόμων από ΔΕΗ, ενώ «τρέχει και η προκήρυξη 625 θέσεων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.Παράλληλα η τελευταία λίστα των προκηρύξεων πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς περιλαμβάνει 136 αναγγελίες για εκατοντάδες θέσεις – κυρίως προσωρινής – εργασίας.

Όσο για τις ξεχωριστές προκηρύξεις:
• Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3K/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.). 

• Σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη 625 θέσεων κατάρτισης στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως 15 Σεπτεμβρίου. Η σχετική προκήρυξη αφορά την εισαγωγή στα 8 ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού που λειτουργούν σε: Αλεξανδρούπολη, Ανάβυσσο Αττικής, Άργος, Γαλαξίδι, Ηράκλειο Κρήτης, Πειραιά Θεσσαλονίκης, Κέρκυρα και Ρόδο. Η φοίτηση είναι 5 εξάμηνα, 4 θεωρητικά και 1 πρακτική άσκηση.
Οι τρεις ειδικότητες για τις οποίες προκηρύσσονται θέσεις είναι οι εξής: «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (σεφ)» (275), «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» (75) και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» (275).

.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου