Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η ζωή είναι στιγμές

Η ζωή είναι στιγμές
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθουν σαν ψευδαισθήσεις. Στιγμές που έρχονται και φεύγουν αστραπιαία, πριν καν προλάβουμε να τις κατανοήσουμε, να τις καταγράψουμε στη μνήμη και ξαφνικά μένουμε να αναρωτιόμαστε αν πραγματικά υπήρξαν. Η ζωή είναι γεμάτη τέτοιες στιγμές.





Στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, τυχερός, δυνατός, ευγνώμων, που σε γεμίζουν με ευτυχία, γαλήνη, ζωντάνια.
Στιγμές που κατανοείς τι είναι αυτό που πραγματικά έχει αξία και δίνει στη ζωή νόημα. Στιγμές που γίνονται εμπειρίες και αναμνήσεις, τις οποίες περνάς με οικογένεια και φίλους, στις οποίες δίνεις και εισπράττεις αγάπη.
Είναι οι στιγμές που κρατάνε όσο τις διατηρείς στο μυαλό και στην καρδιά. Αυτές που μετά από καιρό ανατρέχεις στη μνήμη και αυτόματα σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου, φωτίζοντας το βλέμμα σου και ξεχνώντας ό,τι σε απασχολούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Η ζωή είναι στιγμές, είναι αισθήματα, είναι αναμνήσεις, τραγούδια, γεύσεις και χρώματα. Είναι οι άνθρωποι που αγαπάς και ό,τι σου γεμίζει την καρδιά και την ψυχή. Η ζωή είναι αυτό που την κάνουμε να είναι, οπότε ας την απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου