Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κέντρο του διεθνούς Jet set ο Σκορπιός

Της Στέλλας Νοβάκη

Νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του Σκορπιού θέλει να γράψει ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αφού σκέφτεται το νέο του απόκτημα να αποκτήσει επί των ημερών του την ίδια αίγλη και φήμη που είχε όταν βρίσκονταν στα χέρια του Ωνάση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του parapolitika.gr ο Ριμπολόβλεφ, δεν αγόρασε το νησί με σκοπό να το προσφέρει στην κόρη του για να δημιουργήσει εκεί το δικό της προσωπικό καταφύγιο, αλλά εδώ και χρόνια έχει «ονειρευτεί» την αξιοποίηση του συγκεκριμένου νησιού σχεδιάζοντας τη δημιουργία υπερπολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων που θα καταστήσουν το νησί πόλη έλξης του διεθνούς jet set.Σε αντίθεση με τον Ωνάση που αγόρασε το νησί για να φτιάξει εκεί τον προσωπικό του επίγειο παράδεισο, ο Ριμπολόβλεφ θέλει να μοιραστεί την αίγλη και την πολυτέλεια στο rich village club που ονειρεύεται να χτίσει με όσους έχουν ... βαρύ πορτοφόλι.

Αυτού του είδους τα συγκροτήματα που λειτουργούν αυστηρά με μέλη, ανθούν τα τελευταία χρόνια σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς, όπως στο Ντουμπάι και στην Καραϊβική και στα οποία μέλος-συνδρομητής είναι και ο ίδιος ο Ρώσος. Πρόκειται για πολυτελή συγκροτήματα, τα οποία προσφέρονται για δράσεις κάθε είδους, για διασκέδαση, αλλά και χαλάρωση, απολαμβάνοντας τις υπερβολές της πολυτέλειας θα τους προσφέρει η επιχείρηση.

Οι λίγες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις νομικές εταιρείες που έχουν αναλάβει την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας, αναφέρουν ότι η συμφωνία με το Σκορπιό έχει σχεδόν κλείσει, πέρα από διαδικαστικά θέματα που έχουν μείνει προς ολοκλήρωση.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το parapolitika.gr, το σχέδιο του Ριμπολόβλεφ για την αξιοποίηση του Σκορπιού, είχε γνωστοποιηθεί και στους εκπροσώπους της Αθηνάς Ωνάση, πριν κλείσει στο μεγάλο deal.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου