Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

«Αγροτάκια» με καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό!

Σαν βόμβες σκάνε τα νεότερα από το… μέτωπο της φοροδιαφυγής.
Με νέα πρόσωπα και περιπτώσεις να κάνουν ήδη το γύρω του διαδικτύου, ανάμεσα στα «φτωχαδάκια» με τις καταθέσεις μεγαλοεπιχειρηματία ανήκουν και εκατοντάδες «αγροτάκια»!

Όπως αναφέρει το trikalavoice, μεταξύ των βιοπαλαιστών συγκαταλέγεται και Τρικαλινός αγρότης με καταθέσεις μισό εκατομμύριο ευρώ (490.000 για την ακρίβεια), ο οποίος τις έχει… διασκορπίσει σε τράπεζες της Ελβετίας, του Λιχτενστάιν και της Κύπρου.

Ο Τρικαλινός αγρότης φέρεται να δηλώνει εισόδημα 2.900 ευρώ ετησίως (ναι, καλά διαβάσατε. ΕΤΗΣΙΩΣ) , οπότε θα κληθεί να δικαιολογήσει πως κατάφερε να βάλει στην άκρη ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Οι πληροφορίες για «αγροτάκια» που… ψήνονται στον ήλιο για το μεροκάματα αλλά έχουν σε τράπεζες του εξωτερικού λεφτά για να ζήσουν 3 (και βάλε…) γενιές, είναι χαρακτηριστικότατες του πάρτι φοροδιαφυγής που γινόταν τόσα χρόνια στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Έτσι, περισσότεροι από 600 αγρότες εκτιμάται ότι έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 700 εκ. ευρώ! Την ίδια ώρα, η πλειοψηφία δηλώνει ως μοναδικό εισόδημα τη σύνταξη του ΟΓΑ…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου