Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Παράταση έως 14 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις

Παράταση έως 14 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσειςΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΦΜ

 

Παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, ανεξαρτήτως ΑΦΜ, δίνει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, να επιτευχθεί η εμπρόθεσμη υποβολή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Υπουργείο, από τη Δευτέρα έχουν υποβληθεί 700.000 δηλώσεις δηλαδή το 12% των συνολικά αναμενόμενων και μόνο χθες υποβλήθηκαν 198.000 δηλώσεις.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες φορολογούμενους για τη διάθεση φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης που έδειξαν την τελευταία εβδομάδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Οι Έλληνες φορολογούμενοι ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες του ΥΠΟΙΚ χρησιμοποιούν το TAXIS σε ώρες μη αιχμής, με αποτέλεσμα παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό δηλώσεων το TAXIS να ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά» συνεχίζει και καταλήγει: «Καλούνται οι Έλληνες φορολογούμενοι να συνεχίσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις με τους ίδιους ρυθμούς μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, προκειμένου οι δηλώσεις αυτές να είναι εμπρόθεσμες».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου