Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Εξι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για 1.549 νέες προσλήψεις

Εξι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για 1.549 νέες προσλήψεις  Εξι διαγωνισμοί, που αφορούν στην πρόσληψη συνολικά 1.549 τακτικών υπαλλήλων, θα πραγματοποιηθούν από το ΑΣΕΠ μέσα στο καλοκαίρι.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, το υπουργείο Μεταφορών πρόκειται να υποβάλει τρία αιτήματα για 450 οδηγούς και τεχνίτες στις Οδικές Συγκοινωνίες, 200 ηλεκτροδηγούς, εκδότες και ελεγκτές εισιτηρίων στο Μετρό και 70 ελεγκτές στην Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας.
Αίτημα πρόσληψης 600 μόνιμων εργαζομένων υποβάλλει και η ΔΕΗ μέσα στον Ιούνιο, ενώ την ίδια περίοδο υπολογίζεται να κατατεθεί επισήμως και το αίτημα της Εθνικής Τράπεζας για 200 τουλάχιστον νέους πτυχιούχους έως 30 ετών.
Εως το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να πάρει σειρά και το αίτημα της εταιρείας ΗΔΙΚΑ ΑΕ για 29 στελέχη Πληροφορικής.
ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Αιτήσεις έως την 1η Ιουνίου μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν για 4 μήνες πρακτική σε υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
1.160 εποχικοί σε μουσεία, δήμους, δακοκτονία, ΔΕΗ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για τις 713 θέσεις γεωπόνων και εργατών στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας, ενώ 284 νέες συμβάσεις προσφέρουν αυτή την εβδομάδα 13 δήμοι. Η ΔΕΗ θα ενισχυθεί με 32 εποχικούς και τα μουσεία με 84 συμβασιούχους υπαλλήλους.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου