
μεγαλύτερη.
Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Cornell επισημαίνουν ότι πέρα από συμπληρώματα, η έλλειψη σιδήρου μπορεί να αντιμετωπισθεί κυρίως με αλλαγές στη διατροφή μας.
Κατ’ αρχήν, οι τροφές πλούσιες σε σίδηρο όπως το σπανάκι, το κόκκινο κρέας και τα όσπρια πρέπει συχνά να βρίσκουν θέση στο τραπέζι μας.
Επίσης, πρέπει να γνωρίζουμε ότι η βιταμίνη C βοηθάει στη γρηγορότερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.
Έτσι η ιδανική διατροφική επιλογή, είναι ο συνδυασμός προϊόντων πλούσιων και σε βιταμίνη C, πέραν αυτών με σίδηρο.
medicalnews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου