Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

7 κινήσεις που προστατεύουν την υγεία σας στο ξενοδοχείο

1. Πετάξτε το κάλυμμα του κρεβατιού
Τα καλύμματα αποτελούν καταφύγιο για τα ακάρεα της σκόνης που μπορούν να επιδεινώσουν ή να...


πυροδοτήσουν μια αλλεργική κρίση. Διπλώστε τα και τοποθετήστε τα σε μια ντουλάπα του δωματίου.

2. Μην ανοίξετε το mini bar

Αν το δωμάτιο σας έχει mini bar καλό είναι να αποφύγετε να το ανοίξετε και να ενδώσετε στους πειρασμούς και τα ποτά που ίσως περιέχει. Θα γλιτώσετε θερμίδες αλλά και χρήματα. Πάρτε μαζί σας μερικά φρούτα και κανένα γιαούρτι ώστε να μην χρειαστεί να βγαίνετε έξω όταν σας έρθει λιγούρα. 3. Απολυμάνετε το WC

Για να είστε 100% σίγουροι καλό είναι να απολυμάνετε το κάθισμα της τουαλέτας με λίγο οινόπνευμα. Σκουπίστε ακόμη το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και το ακουστικό του τηλεφώνου με ένα μαντηλάκι οινοπνεύματος πριν το χρησιμοποιήσετε.

4. Προσοχή στα ποτήρια

Αν υπάρχουν επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια στο δωμάτιο καλό είναι να τα πλύνετε πριν πιείτε νερό με σαπούνι ακόμη και αν ήταν καλυμμένα. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε μαζί σας πλαστικά για μεγαλύτερη σιγουριά.

5. Προστατευτείτε από τον θόρυβο

Πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι ωτασπίδες για να είστε σίγουροι ότι δεν θα διαταράξει τίποτα τον ύπνο σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι δεν πρόκειται να σας ξυπνήσει το πάρτι που γίνεται στην πισίνα δίπλα από το δωμάτιο σας.

6. Γυμναστείτε!

Μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα φορητό σετ απλών οργάνων γυμναστικής, όπως λάστιχο, φουσκωτή μπάλα, ένα γιόγκα ματ κτλ. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μερικές απλές ασκήσεις την ημέρα για να μην πάρετε κιλά στις διακοπές σας.

7. Τσεκάρετε τις εξόδους

Μπορεί να σας φανεί κάπως υπερβολικό, αλλά αν διαμείνετε σε κάποια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, καλό είναι να ελέγξετε που βρίσκονται οι έξοδοι κινδύνου σε περίπτωση ανάγκης.

news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου