Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Φτάσαμε στις ανθρωποθυσίες για τη δόση

Φτάσαμε στις ανθρωποθυσίες για τη δόση
Και ναι. Οι πολιτικές μαριονέτες, έβαλαν για άλλη μια φορά τις υπογραφές τους καθ’ υπόδειξη των τροϊκανών για τη… δόση, η οποία πλέον λειτουργεί σαν ναρκωτική ουσία που εκλιπαρεί η Κυβέρνηση να πάρει κάνοντας οτιδήποτε της ζητηθεί!

Οι εκβιαστές έχουν καταλάβει πως λειτουργούν σαν υπό επήρεια και τους παίζουν κανονικά … Ανεβάζουν κάθε φορά τους τόνους στην δήθεν «διαπραγμάτευση» τονίζοντας ότι η δόση είναι σε κίνδυνο. Τα πάνε και τα φέρουν έτσι ώστε να μην τους ασκηθούν αντιστάσεις και τα ανταλλάγματα που ζητούν να υλοποιηθούν άμεσα.Κάπως έτσι δικοί μας οι «σωτήρες- μαριονέτες», έφεραν σε εξευτελιστικά επίπεδα τους μισθούς, άφησαν ελεύθερες τις απολύσεις, δημιούργησαν τις συνθήκες ώστε να μπουν εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις, άφησαν 500.000 νοικοκυριά χωρίς εισόδημα, για αυτές τις καταραμένες δόσεις που τελικά ποτέ δεν είδαμε.

Ακόμη και χθες ήταν να πάρουν 8,1 δισ. - «παίρνουν» 6,8 δισ.! Κι αυτά με το σταγονόμετρο, 2,5 δισ. τον Ιούλιο (τα λεφτά αυτά θα προκύψουν από τα κέρδη που αποκομίζουν οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης από τα ελληνικά κρατικά ομόλογα που κατέχουν) αν ο μεσιέ Μητσοτάκης καταφέρει να τους απολύσει όλους, 1,8 δισ. τον Αύγουστο και 0,5 δισ. τον Οκτώβριο!

Στον δρόμο αυτό της ντροπής και της ισοπεδωτικής νεογερμανικής εισβολής, πορεύεται η κυβέρνηση χωρίς αιδώ… Οι απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, σε πρώτη φάση εκπαιδευτικών, δημοτικών υπαλλήλων και σύντομα πολλών άλλων κατηγοριών, σε σύνολο 25.000 μέσα στο 2013, αναδεικνύουν το ανάλγητο και εξωφρενικά παράλογο κυβερνητικό εθισμό τους

Μας κυβερνούν ανίκανοι που δεν μπορούν να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή χιλιάδων Ελλήνων, οδηγούν με διαδικασίες εξπρές, σε νέες ανθρωποθυσίες.

Τώρα έχουν βάλει στο μάτι να διαλύσουν το δημόσιο τομέα και να μεγιστοποιήσουν τα προβλήματα δυσλειτουργίας του.


πηγή

Πηγή: Φτάσαμε στις ανθρωποθυσίες για τη δόση - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου