Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

1.033 συμβασιούχοι σε ΔΕΗ, Σχολές, ΕΒΖ και Μουσεία

1.033 συμβασιούχοι σε ΔΕΗ, Σχολές, ΕΒΖ και Μουσεία

Συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου, διάρκειας δύο έως 12 μηνών, προβλέπουν οι προκηρύξεις που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για επιστημονικό, εκπαιδευτικό, τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό σε υπηρεσίες του Δημοσίου.

Οι θέσεις φτάνουν συνολικά τις 1.033. Η ΔΕΗ συνεχίζει να καλύπτει τις εποχικές ανάγκες της με ηλεκτροτεχνίτες, χειριστές, οδηγούς, προκηρύσσοντας μάλιστα στη Μεγαλόπολη 109 θέσεις.
Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) συνάπτει επειγόντως 211 δίμηνες συμβάσεις. Το Μουσείο της Ακρόπολης και Εφορείες Αρχαιοτήτων ζητούν φύλακες και ειδικευμένο προσωπικό.
Εκατόν τριάντα δύο θέσεις σε ειδικότητες ανοίγει ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Αποβλήτων Θεσσαλονίκης. Τέλος, εκπαιδευτικό προσωπικό ζητούν οι Σχολές Ευελπίδων και Ναυτικών Δοκίμων, ενώ ερευνητές ο Δημόκριτος και το ΕΛΚΕΘΕ.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ
Ειδίκευση για 667 πτυχιούχους
Δώδεκα επιλεγμένα προγράμματα για καριέρα στην προηγμένη τεχνολογία, τις τέχνες και τη διοίκηση θα υλοποιηθούν κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.
ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
530 υποψήφιοι διαγωνίζονται για το Λιμενικό Σώμα
Από σήμερα έως την Πέμπτη εξετάζονται γραπτώς 530 υποψήφιοι στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού που διεξάγει το Λιμενικό Σώμα για 110 θέσεις υπαξιωματικών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ
95.000 άνεργοι σε κατάρτιση, πρακτική άσκηση και απασχόληση
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου