Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

Οι δώδεκα πλούσιοι Έλληνες που θα έπρεπε να σώσουν την Ελλάδα!

Αυτό που δεν τολμούν να κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί, να ονοματίσουν ποιοί είναι επιτέλους οι πλούσιοι, τους οποίους θα φορολογήσουν (όπως λένε όλοι οι σαχλαμάρες πολιτικοί στα τηλεπαράθυρα, αφού αν δεν λες ονόματα, δεν...
διατρέχεις κανέναν κίνδυνο και γίνεσαι και αρεστός στις μάζες των προβάτων, που χάφτουν τέτοιες μπούρδες), το έκανε το περιοδικό Bussiness Insider!
Βεβαίως, από τη λίστα λείπουν πολλοί οι οποίοι είναι πιθανώς πολύ πλουσιότεροι, π.χ. οι οικογένεις Φάις, Λεβή, Αλχανάτι, Μοδιάνο, Καπέτα, Μπενρουμπή κλπ αλλά και οι 12 είναι ένα ενδεικτικό γκρουπ.
Το BI χρησιμοποίησε στοιχεία από τη λίστα ελλήνων πλουσίων του grreporter
1 σχόλιο:

  1. Κάτσε για να καταλάβω... Αυτοί θα ΕΠΡΕΠΕ να σώσουν δηλαδή τους κλέφτες πολιτικούς, τα λαμόγια κομματόσκυλα, τους φοροφυγάδες μικροαπατεώνες και τους τεμπέληδες φοιτητές-καταληψίες ώστε να συνεχίσουν τη σαπίλα της Μεταπολίτευσης;
    Όχι φίλε. Καλά κάνουν και δε σώζουν τέτοια ελεεινή χώρα. Στα τσακίδια να πάει. Και ο Σαμαράς που πάει να τη σώσει πολύ άσχημα κάνει. Έπρεπε να αφήσει τα λαμόγια να χρεωκοπήσουν αντί να τρέχει να βρει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή