Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο Καμμένος, ο Δημαράς και η μοιρασιά του πακτωλού των εκατομμυρίων!

Αν είναι δυνατόν! Σε αυτό το ...κίνημα, τελικά δεν τα έχουμε δεί όλα! Απ ό,τι φαίνεται, έχει κι άλλα το...μπαγκάζι! Τωρα ξεκίνησε και πόλεμος για τα...λεφτά της επιχορήγησης! Ο,τι βρούμε κι ο,τι ...ξεκοκκαλίσουμε, έτσι κύριε Καμμένε;

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Τεράστιο θέμα προέκυψε - πάλι - στους Ανεξάρτητους Ελληνες, αυτή τη φορά με πέτρα του...σκανδάλου τα χρήματα της επιχορήγησης που δίνει το κράτος για τα κόμματα.

Το "Αρμα Πολιτών" του Γιάννη Δημαρά, έκανε αναφορά δια του εκπροσώπου Τύπου του κινήματός του κυρίου Σωτήρη Στανωτά προς τον Οικονομικό Εισαγγέλέα, διεκδικώντας το ποσοστό των χρημάτων για το κίνημα που εκπροσωπεί! Ποιανών χρημάτων; Μα φυσικά επι των 800.000 περίπου ευρώ, που εισέπραξαν μέχρι τώρα οι ΑΝ.ΕΛ, παρά τις κατηγορηματικές αρνήσεις των στελεχών των επι του αντιθέτου.

Ο κ. Μπέλτσος πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που είχε αναρτήσει ο Λόγιος Ερμής και εγώ προσωπικά πριν δύο - τρείς μήνες περίπου σε κάποια απ τις ομάδες των ΑΝ.ΕΛ στο facebook, όχι μόνο διερρήγνυε τα ιμάτια του για το ψευδές της του θέματος, οτι δηλαδή το κίνημα δεν έχει πάρει ακόμη ούσε σέντ απο την επιχορήγηση, αλλά και...μας κατηγόρησε για λασπολόγους και συκοφάντες!

Η αλήθεια βέβαια ήταν τελείως διαφορετική. Ο Λόγιος Ερμής είχε δεχτεί δεκάδες email απο αγανακτισμένους και πικραμμένους εθελοντές και οπαδούς τους κινήματος, που επιβεβαίωναν οτι το κίνημα είχε πάρει ήδη την πρώτη δόση των χρημάτων, τα 800 χιλιάρικα δηλαδή και έπεται η...συνέχεια, δηλαδη το ένα εκατομμύριο ευρώ τον Μάρτιο, όπου και αναμένετο να δοθεί η δόση απο την τρόικα για τις τρέχουσες ανάγκες του ελληνικού δημοσίου!

Τότε, επειδη ο Λόγιος Ερμής είχε αναρτήσει ένα άρθρο που αφορούσε τις επιχορηγήσεις των κομμάτων και μέσα σε αυτά, είχε αναφερθεί οτι οι ΑΝ.ΕΛ. θα εισέπρατταν το - διόλου ευκαταφρόνητο ποσό - των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, όλα τα κομματόσκυλα και οι υπάλληλοι των λαμογίων τύπου Μαρκόπουλου, Γιαννάκη και Λύτρα, έπεσαν να μας κατασπαράξουν. Μα έλα που το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και...να που σήμερα δικαιωνόμαστε!

Το θέμα τότε είχε προκύψει επειδή είχε γίνει ένα σούσουρο, σχετικά με τους πακτωλούς των εκατομμυρίων που θα έπαιρναν τα κόμματα, τη στιγμή που η τρικομματική ακόνιζε τα ...μαχαίρια της για να πετσοκόψει εντελώς μισθωτούς και συνταξιούχους απο τα ήδη πενιχρά πλέον εισοδήματά τους. Και τους είχαμε στυλιτεύσει τους κυρίους αυτούς, των κομμάτων δηλαδή, οτι αντί να περιμένουν να εισπράξουν τους πακτωλούς αυτούς των χρημάτων, το πλέον λογικό και κυρίως ηθικό του ζητήματος θα ήταν, είτε να ...αρνηθούν να τα παραλάβουν τα χρήματα αυτά κι έτσι να μην υπάρξει περεταίρω φορολογική αφαίμαξη των Ελλήνων, είτε, όταν τα παραλάβουν, να τα διαθέσουν σε κοινωνικό έργο, ανακουφίζοντας τα φτωχά στρώματα της κοινωνίας είτε οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, δεν περιμέναμε καμία τέτοια ανταπόκριση απο κόμματα όπως η Ν.Δ. του Σαμαρά ή το ΠΑ.ΣΟ.Κ του (υπόδικου) Βενιζέλου. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ απο ένα ΑΜΙΓΩΣ λαικό κίνημα, όπως ήταν κάποτε οι ΑΝ.ΕΛ. τα οποία και δεν ήρθαν ποτέ. Αντ' αυτού, μας ήρθε τόση λάσπη στο πρόσωπό μας, που άγγιζε πλέον τα όρια της βαρβαρότητας!

Η δικαίωση "Λόγιου Ερμή" και Ζώη Κολιού

Και να που σήμερα, λάμπει επιτέλους η αλήθεια! Δικαιώνοντας εμάς αφ' ενός και αφ' ετέρου, τον ίδιο τον τέως οικονομικό και Γενικό Δ/ντή των ΑΝ.ΕΛ. κ. Ζώη Κολιό, ο οποίος σε μία απο τις δύο άκρως ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του στο Web Radio του ιστολογίου μας και συγκεκριμένα στην εκπομπή "ΠΥΡΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ", είχε καταγγείλει τόσο τους Μπέλτσο, Γιαννάκη, Λύτρα, Μαρκόπουλο και άλλους ως αρχι-λαμόγια και δεύτερον, οτι τον "έφαγαν" εν μία νυκτί, επειδή ο σκοπός του Κολιού ήταν τελείως διαφορετικός απο τους σκοπούς τους δικούς τους.

Οτι δηλαδή ο κ. Κολιός, ήθελε εξ' αρχής τα χρήματα αυτά να διατεθούν σε κοινωνικό έργο του κινηματος και οι άλλοι ήθελαν απλώς να το...καρπωθούν! Οπως και εν τέλει, έγινε, μετά και την τελική εκκαθάριση των ...περιττών εθελοντών που - ηθικά τουλάχιστον - έπρεπε να τους είχαν δώσει ένα συμβολικό ποσό για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προεκλογική περίοδο.

Κι έρχεται τώρα ο κύριος Δημαράς και το "Αρμα" του, να ...διεκδικήσει...μερίδιο του ...Θησαυρού και μάλιστα με τρόπο, όχι και τόσο κολακευτικό για τον πρόεδρο του κινήματος κ. Πάνο Καμμένο....

Τι άλλο θα μπορούσα να πώ κύριοι... Η ξεφτίλα σας (και εκφράζομαι όσο πιο επιοικώς δύναμαι) δεν έχει ούτε όριο, ούτε πάτο.

Ιδού λοιπόν τα αποδεικτικά έγγραφα της αναφοράς του κ. Στανωτά, που αποδεικνύουν όλα όσα ανέφερα παραπάνω στο κείμενό μου.


Καλοφάγωτα λοιπον τα ευρουλάκια παιδιά! Και καλά...ξετελέματα όσον αφορά τη μοιρασιά, έτσι;
Το μόνο που σας εύχομαι, είναι να είναι τα τελευταία σας!
Γιατί αν δεν ντρέπεστε εσείς που τα κάνετε όλα τούτα, ενώ ξέρετε πάρα πολύ καλά πως ενάμισι εκατομμ'ύριο Ελληνες υποφέρουν, πεινάνε και κρυώνουν, εγώ ντρέπομαι ως τα τρίσβαθα της ψυχής μου για το κατάντημά σας.

Και μη μας κορδώνεστε κύριε Καμμένε λέγοντάς μας πως εσείς...ουρλιάζετε στη Βουλή με τον καταγγελτικό σας λόγο περι κατοχής, απώλειας της Εθνικής κυριαρχίας μας και άλλα τέτοια πατριωτικά.

Τα λέτε...πάρα πολύ καλά, τέλεια θα μπορούσα να πώ, αλλά...παίζετε Θέατρο . Ενας θεατρίνος είστε και μάλιστα κακός θεατρίνος. Που όταν κλείσει η αυλαία, απλώς θα πάει σπίτι του. Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο.

Γι αυτό σας το λέω και πάλι: Καλοφάγωτα. Γιατί μπορεί να είναι και τα τελευταία.

Πηγή: http://www.logioshermes.blogspot.com/2013/01/blog-post_9942.html#ixzz2HzFvHLlu
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου