Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κάνει θραύση η δίαιτα των 8 ωρών – Οι κανόνες και το πρόγραμμα


Οι διάσημοι την »δοκίμασαν» και δεν την αλλάζουν…. Χάσε 3 κιλά σε μία εβδομάδα!
Υπόσχεται να χάσεις 3 κιλά σε 1 εβδομάδα! Δες τη νέα δίαιτα που κάνει θραύση στην Αμερική!
Oι συγγραφείς David Zinczenko και Peter Moore ανέπτυξαν την ιδέα της δίαιτας, βασισμένοι στις έρευνες που έδειχναν ότι το σώμα μας δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα τρόφιμα που καταναλώνουμε μετά από κάποιες ώρες και έτσι οι θερμίδες καταλήγουν εκεί που δεν θα έπρεπε, γύρω από την κοιλιά και τους γλουτούς μας. Σύμφωνα με την δίαιτα των 8 ωρών, που επιμένει ότι θα βλέπεις τα κιλά να φεύγουν χωρίς να μετράς τι τρως, μπορείς να χάσεις 10 κιλά σε 6 εβδομάδες.Δες τους κανόνες και το πρόγραμμα:
Το πλάνο είναι απλό: τρως ό,τι θέλεις από τις 9 μέχρι τις 5 το απόγευμα ή από τις 11 το πρωί ως τις 7. Έτσι προστατεύεις το πεπτικό σύστημα και βοηθάς τις ορμόνες & τα ένζυμα να κινούνται σωστά στο σώμα.
Το κλειδί στην δίαιτα είναι ο καλός ύπνος όσο πιο νωρίς. Σε έρευνα που έγινε σε συμμετέχοντες που λάμβαναν ίδιες θερμίδες, μια ομάδα τις κατανάλωνε ελεύθερα στην ημέρα ενώ η άλλη σε 8 ώρες. Σε 100 ημέρες, τα άτομα που έτρωγαν όλη μέρα τελικά πήραν βάρος.
Ο ένας από τους συγγραφείς, ο David Zinczenko, συντάκτης του περιοδικού Men’s Health προτείνει την κατανάλωση καφέ ή τσαγιού νωρίς το πρωί και γυμναστική για 8 λεπτά κατόπιν για να δώσεις στο μεταβολισμό σου το ξεκίνημα που πρέπει.
Έπειτα, οφείλεις να καταναλώσεις ένα πρωινό πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία Παρότι στην εν λόγω δίαιτα επιτρέπεται να τρως ό,τι θέλεις μέσα στις 8 επιτρεπόμενες ώρες, οφείλεις να στοχεύεις στην κατανάλωση υγιεινών τροφών.
Σνακ: Σαλάτα ή 2 κομμάτια πίτσα ή μια σούπα. Δείπνο: Νωρίς το απόγευμα μπορείς να καταναλώσεις μεγάλη ποσότητα φαγητού όπως παϊδάκια ή λαχανικά. Γλυκό: Μετά το τελευταίο γεύμα, μπορείς να φας γλυκό αφού το σώμα σου έχει αρκετό χρόνο να το επεξεργαστεί.
Ουσιαστικά, όσο περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα σπαταλάς για να τρως, τόσο επιτρέπεις στο μεταβολισμό σου να τεμπελιάσει. Δηλαδή, καις περισσότερες θερμίδες, προλαμβάνεις ασθένειες όπως ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά νοσήματα και αδυνατίζεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου