«Ταξιδεύουμε όχι για να ξεφύγουμε από τη ζωή, αλλά για να μη μας διαφύγει η ζωή»
Ανώνυμος
«Το ταξίδι μπορεί να γίνει μια από τις πιο επιβραβευμένες μορφές ενδοσκόπησης»
Laurence Durrell
Το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.
Alain de Botton
Το καλοκαίρι έφτασε, η θερμοκρασία ανέβηκε και όλοι λίγο πολύ έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας. Όπως γνωρίζετε, οι διακοπές είναι πολύτιμες και εξαιρετικά αναγκαίες για την υγεία και την ευεξία μας.
Φέτος, η Εναλλακτική Δράση σας προτείνει 22 προορισμούς Εναλλακτικών Διακοπών για όλα τα γούστα και για κάθε ανάγκη. Μπορείτε να πάτε στην Κύμη για ασκήσεις αναπνοών, να περάσετε εξαιρετικές μέρες ξεκούρασης με αυτογνωσία στο πρότυπο Κτήμα Νοόσφαιρα στο Ξυλόκαστρο, να χαλαρώσετε στα Μέθανα, να βιώσετε έναν συνδυασμό Σωματικής, Ψυχικής, Πνευματικής ανάτασης στη Χαλκιδική, να εκπαιδευτείτε στην Νεο-Κρανιοϊερή Θεραπεία στο όμορφο Γαλαξίδι, να  κάνετε Γιόγκα στο βουνό ή στη Θάλασσα και πολλά πολλά άλλα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να αναζωογονηθείτε και να γυρίσετε στις μεγαλουπόλεις με περισσότερη γνώση και πλούσιες βιωματικές εμπειρίες.
Οι προορισμοί ποικίλουν από την Αθήνα μέχρι την πράσινη Σαμοθράκη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Ήπειρο, την Κρήτη, την Κύπρο, ακόμα και την μακρινή Ιορδανία.
Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην Ατζέντα μας και να δείτε κάθε προορισμό ξεχωριστά.