Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Τα πιο οικονομικά πακέτα στη σταθερή - κινητή τηλεφωνία και το Ιντερνετ

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Τα πιο οικονομικά πακέτα στη σταθερή - κινητή τηλεφωνία και το Ιντερνετ
Στο κυνήγι της …προσφοράς για χαμηλότερους λογαριασμούς έχουν επιδοθεί εδώ και αρκετό καιρό λόγω της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης οι συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας προσπαθώντας να εντοπίσουν τις οικονομικότερες λύσεις.
Τα πιο οικονομικά πακέτα και προγράμματα υπηρεσιών που υπάρχουν αυτήν την περίοδο στην αγορά τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία και το Ιντερνετ

Τα πιο οικονομικά προγράμματα συμβολαίου έχουν ως εξής:

COSMOTE
COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ: Το COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25, το πιο οικονομικό πακέτο της σειράς, το οποίο διατίθεται με έκπτωση παγίου για online αιτήσεις στα 18,75 από 25 ευρώ προσφέρει 1500 λεπτά προς COSMOTE, 50 λεπτά προς άλλα κινητά και σταθερά, 100 ΜΒ δωρεάν για πλοήγηση στο Ιντερνετ.
Τα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ μπορούν να ενταχθούν σε οικογενειακό πακέτο και οι συνδρομητές να επωφεληθούν έκπτωσης έως 20 ευρω το μήνα για πάντα.
Επιπλέον εάν δεν χρειάζονται νέα συσκευή, μπορούν αντί για επιδότηση να κερδίσουν επιπλέον έκπτωση στο πάγιό τους κάθε μήνα από 6,25 ευρώ έως και 37,50 ευρώ ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουν.
Επίσης η COSMOTE προσφέρει στους συνδρομητές συμβολαίου της τη δυνατότητα να ενημερώνονται αυτόματα στο 80% της δωρεάν χρήσης του προγράμματος τους.

COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: Οι συνδρομητές της COSMOTE που κάνουν το COSMOTE Καρτοκινητό τους COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο παίρνουν δώρο συνολικά 1000 λεπτά ομιλίας προς άλλα δίκτυα, για να τα καταναλώσουν μέσα σε 18 μήνες.
Άρα αν κάνουν το καρτοκινητό τους COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο θα έχουν 1500 λεπτά προς COSMOTE κάθε μήνα, σταθερό λογαριασμό κάθε μήνα και 1000 λεπτά προς άλλα δίκτυα.


VODAFONE
- Vodafone Unlimited 20: Είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των συνδρομητών που θέλουν να μιλούν και να γράφουν απεριόριστα με όλη τη Vodafone, καρτοκινητά, καρτοπρογράμματα αλλά και όλα τα συμβόλαια. Με 20 ευρώ μηνιαίο πάγιο προσφέρει 1500 λεπτά ομιλίας και SMS προς όλη τη Vodafone, και επιπλέον 30 λεπτά ομιλίας και 30 SMS προς όλα τα άλλα δίκτυα, αλλά και 60ΜΒ για ίντερνετ στο κινητό.
- Vodafone Προς Όλους 200: Με 25 ευρώ μηνιαίο πάγιο όλοι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συνδρομητές απολαμβάνουν 200 λεπτά ομιλίας και 50ΜΒ για ίντερνετ στο κινητό.
- Vodafone Καρτοπρόγραμμα: Προσφέρει σταθερό λογαριασμό κάθε μήνα. Το Καρτοπρόγραμμα 17 προσφέρει 1500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS προς όλη τη Vodafone, επιπλέον 51 λεπτά ομιλίας προς όλα τα υπόλοιπα δίκτυα, αλλά και 30ΜΒ για ίντερνετ στο κινητό με 17 ευρώ μηνιαίο πάγιο.
Παράλληλα όλοι οι συνδρομητές Vodafone λαμβάνουν αυτόματα ενημερωτικό SMS μόλις φτάνουν το 80% της χρήσης τους, καθώς και την ημέρα που ανανεώνεται ο μηνιαίος χρόνος ομιλίας/SMS/MB τους προγράμματός τους.

WIND
WIND to all 50: Το πακέτο με 35 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο με online αίτηση μέσω internet, προσφέρει 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, 1 GB για Ιντερνετ μέσω κινητού και 100 SMS.
WIND Μ: Με 35 ευρώ το μήνα το πρόγραμμα προσφέρει 1500 λεπτά προς WIND, Q και σταθερά, 130 λεπτά προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα, 1500 SMS προς WIND και Q, 75 SMS προς άλλα δίκτυα και 350ΜΒ Mobile Internet.
WIND Καρτοσύνδεση: Η online προσφορά της εταιρίας παρέχει έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο αντί επιδότησης στα 24 και 29 ευρώ από 28 και 35 ευρώ αντίστοιχα. Η Καρτοσύνδεση της Wind προσφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλεγεί λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, SMS προς όλα τα δίκτυα, Mobile Internet, επιπλέον ποσό για να καταναλωθεί σε όλα τα είδη χρήσης (εθνική, διεθνής & roaming), δωρεάν συσκευή ή έκπτωση στο μηνιαίο πάγιό, σταθερό μηνιαίο λογαριασμό, αυτόματη Ενημέρωση Υπολοίπου κατά την εξάντληση της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης καθώς και δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου, δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας, όπως στην Καρτοκινητή, δυνατότητα επέκτασης χρόνου ομιλίας κατά 5 ευρώ με δωρεάν SMS «5Ε» στο 1218
ΑΠΟ το Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου