Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ιδέες για ένα τέλειο υγιεινό πρωινό

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ενέργεια με ένα τέλειο πρωινό.Το κυριότερο γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό. Μπορείτε άφοβα να καταναλώσετε...


όσες θερμίδες θέλετε, εφόσον θα τις κάψετε στη διάρκεια της ημέρας σας. Μην αρκείστε σε έναν καφέ και ένα απλό τοστ, δημιουργήστε ένα όμορφο γεύμα και απολαύστε το, θα σας φτιάξει την ημέρα.

Οι παρακάτω προτάσεις, είναι γεμάτες βιταμίνες και ενέργεια. Ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας δηλαδή.

Ομελέτα με σπανάκι και τυρί: Θα σας χορτάσει και θα σας γεμίσει ενέργεια. Είναι σίγουρο ότι δε θα πεινάσετε μέχρι το μεσημέρι.

Μπολ με γάλα, δημητριακά και φρούτα: Άκρως υγιεινό και χορταστικό. Μη διστάσετε να προσθέσετε μία μπανάνα ή μία φράουλα μέσα στα δημητριακά σας. Θα σας δώσει παραπάνω ενέργεια, που σας είναι απαραίτητη.

Smoothie από φρούτα : Αλέστε πολλά φρούτα μαζί και δημιουργήστε ένα γευστικό, χορταστικό χυμό. Η γλυκόζη των φρούτων θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για το πρωινό σας. Μην το παρακάνετε, θα σας φουσκώσει αμέσως.

Συνδυάστε το πρωινό σας με τον καφέ σας. Προσπαθήστε να πίνετε μέχρι έναν καφέ την ημέρα. Μπορείτε επίσης να τον αντικαταστήσετε με τσάι που περιέχει επίσης καφεΐνη.
jenny

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου