Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ryanair: 100.000 εισιτήρια από 9,99 ευρώ για 5 προορισμούς ως τη Δευτέρα το βράδι

Ryanair: 100.000 εισιτήρια από 9,99 ευρώ για 5 προορισμούς ως τη Δευτέρα το βράδιΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 

Ρεκόρ προκρατήσεων για τα έξι νέα δρομολόγια της Ryanair από Αθήνα ανακοίνωσε, σήμερα, ο CEO της εταιρείας Michael O'Leary.
Η εταιρεία ξεκινά την 1η Απριλίου πτήσεις προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, από μόλις 9,99 ευρώ το εισιτήριο (μαζί με τους φόρους) για 100.000 θέσεις και κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014.
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. O'Leary, η τρίτη ελληνική βάση της Ryanair στην Αθήνα, με δύο αεροσκάφη, θα μεταφέρει περισσότερους από 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως, μέσω 150 πτήσεων την εβδομάδα.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε ότι για τα Χανιά θα γίνονται τέσσερις πτήσεις ημερησίως, για Λονδίνο-Μιλάνο- Πάφο και Ρόδο δύο πτήσεις ημερησίως, ενώ για τη Θεσσαλονίκη θα γίνονται δέκα πτήσεις την ημέρα.

Σύμφωνα με τον κ. O'Leary, τον Νοέμβριο του 2014 θα ανακοινωθούν και νέες πτήσεις από τη χώρα μας προς νέους προορισμούς στο εσωτερικό της Ελλάδας, καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 2018 στοχεύει να είναι η «Νούμερο 1» εταιρεία στην Ελλάδα.
«Τα έξι νέα μας δρομολογια από Αθήνα θα παρέχουν στους Ελληνες καταναλωτές και επισκέπτες μια εναλλακτική σε σχέση με τις υψηλές τιμές εισιτηρίων της Aegean/Olympic, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Ryanair» είπε ο κ. O'Leary .
Απαντώντας σε ερώτηση για τα τέλη του αεροδρομίου της Αθήνας, είπε ότι είναι πραγματικά ένα από τα πιο ακριβά αεροδρόμια, ωστόσο χαρακτήρισε καλοδεχούμενα τα κινήτρα που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.
Ηδη η Ryanair απασχολεί 40 πιλότους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλοι Ελληνες στο προσωπικό της εταιρείας χαμηλού κόστους.
«Δεν χρεώνουμε για την εξάσκηση των εργαζομένων μας και γι' αυτό έχουμε λίστες αναμονής για 5.000 πιλότους και πλήρωμα καμπίνας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. O'Leary .
Μάλιστα, είπε ότι σε συναντήσεις που είχε με τους υπουργούς Υποδομών και Οικονομίας, είχαν πάρα πολύ θερμή υποδοχή και ενθάρρυνση για να έρθουν στη χώρα μας και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
Μαρία Μόσχου
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου