Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"Έρχεται" τον Ιανουάριο η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Hellas Airlines

Νέα άφιξη στον αεροπορικό κλάδο –και μάλιστα ελληνοαμερικανικών συμφερόντων, με έδρα το Βόλο– αναμένεται το 2013. Σύμφωνα με...

την Εξπρές, η νεοσύστατη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Hellas Airlines θα ξεκινήσει πτήσεις εσωτερικού τον Ιανουάριο με δύο αεροσκάφη και εξωτερικού το Μάιο του ίδιου έτους με την προσθήκη τριών αεροσκαφών. Μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών, η εταιρία, που συστάθηκε επίσημα στις 2 Νοεμβρίου 2012, θέτει σε λειτουργία το 5ετές επενδυτικό της πρόγραμμα.

Όπως τονίζει στην εφημερίδα ο πρόεδρος της εταιρίας Βασίλης Ραλάκης, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας προβλέπεται τζίρος ύψους 55 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο θα επενδυθεί στην εξάπλωση της εταιρίας. Σε πλήρη ανάπτυξη, εξυπηρετώντας Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Ρόδο, Σκιάθο και Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Μόσχα, Παρίσι, Φρανκφούρτη, Τελ Αβίβ, αναμένεται να βρεθεί τη διετία 2014-2015. Ωστόσο, «κλειδί» της στρατηγικής της θα είναι οι υπηρεσίες cargo που θα παρέχει επιστρατεύοντας αεροπλάνα τύπου combi (το μισό είναι επιβατικό και το μισό είναι φορτηγό αεροπλάνο).

Η διαφορετικότητα της εταιρίας (μότο της είναι το «the different airline») έγκειται εν πολλοίς στην τιμολογιακή πολιτική της. Οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμένουν σταθερές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν θα υπάρχουν βεβαρημένες χρεώσεις για κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται μία βαλίτσα, καθώς και lunch box, παρόλο που πάγια τακτική των low cost είναι οι συγκεκριμένες παροχές να έχουν επιπλέον χρέωση. Ακόμα, η εταιρία θα συνδέει απευθείας προορισμούς του εξωτερικού (π.χ. Ισπανία-Αγγλία), ώστε «ένα ελληνικό αεροπλάνο να ταξιδεύει σε όλα τα αεροδρόμια».
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου