Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Κατέρρευσε και ο όμιλος Λυμπέρη...


Παρελθόν είναι από σήμερα οι εκδόσεις Λυμπέρη, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα σε εργαζομένους και στελέχη ότι ο όμιλος δεν γλύτωσε το λουκέτο.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Lifo, ήδη οι εργαζόμενοι...
μαζεύουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα γραφεία του εκδοτικού ομίλου στο Κορωπί, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιοι από τους τίτλους της Liberis Publications, μεταξύ αυτών τα περιοδικά «Εγώ» και «Status», θα μεταφερθούν στις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο το μέλλον των διεθνών τίτλων, για τους οποίους έχει δείξει ενδιαφέρον η «Δάφνη» του Θοδωρή Κυριακού και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα κλιμάκιο της Conde Nast, ώστε να συζητηθούν οι όροι της μεταβίβασης. Οι συζητήσεις που θα γίνουν αφορούν στα περιοδικά «Vogue», « Men's Health» και «Glamour».

Υπενθυμίζεται ότι στον όμιλο Λυμπέρη ανήκουν τα περιοδικά Hello, Vogue, Glamour, Lifestyle, Status, Lucky, Prevention, Men's Health, Focus, Geo, Εγώ, 7 Μέρες TV, Τηλεκοντρόλ, 4 Τροχοί, 2 Τροχοί, και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί VFM και BEST Radio.
iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Μετά τον οικονομικό θάνατο Πέτρου Κωστόπουλου άλλος ένας στυλοβάτης της σιχαμένης ΠΑΣΟΚικής νομενκλατούρας βρίσκει το τέλος που του αξίζει. Άντε να ξεκαθαρίζουμε σιγά σιγά με τη βρώμα του '80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή