Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Νέοι διοικητές σε εννέα κρατικά νοσοκομεία

Οικονομολόγοι, γιατροί και δικηγόροι είναι οι νέοι διοικητές σε εννέα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Με απόφασή του ο υπουργός Υγείας... Ανδρέας Λυκουρέντζος όρισε σήμερα τους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές στα νοσοκομεία στα οποία έληξε η θητεία των προηγούμενων διοικήσεων.

Η τοποθέτησή τους αναμενόταν από το φθινόπωρο και φαίνεται ότι επελέγησαν τεχνοκράτες, αρκετοί από τους οποίους έχουν υπηρετήσει και παλιότερα στο χώρο της υγείας, αλλά και άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα οικονομικά ζητήματα.

Όπως ανακοινώθηκε, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», διοικητής αναλαμβάνει ο αρχιτέκτονας Γιώργος Παπαδόπουλος. Στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» διοικήτρια τοποθετείται η Παθολογοανατόμος Μαρία Καρρά. Στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» χρέη διοικητή αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Χρήστος Παπαχρήστος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «'Αγιος Παντελεήμων»-ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», διοικητής γίνεται ο δικηγόρος Κώστας Πεταλάς. Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» διοικήτρια αναλαμβάνει η δικηγόρος Παρασκευή Κετσετζή και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» διοικήτρια τοποθετείται η Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς-Γενικό Νοσοκομείο/Κέντρο Υγείας Γουμένισσας, διοικητής αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας-Καρπενησίου-Άμφισσας-Φωκίδας, ο γυναικολόγος Παναγιώτης Κουτσοπίνης. Τέλος, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνης νέος διοικητής θα είναι ο χειρουργός Νίκος Ξιπολυτάς.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου