Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Τo "Ελληνικό Μέλι" στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού!

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ με κρόκο Κοζάνης και μαστίχα Χίου ήταν φέτος χορηγός στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας. Ο κρόκος Κοζάνης είναι γνωστός από την αρχαιότητα για τις δεκάδες θεραπευτικές ιδιότητές του που δρα σαν αντιθρομβωτικό, τονωτικό και αντιοξειδωτικό. Η γνωστή μας μαστίχα Χίου με τις...
διαπιστωμένες αντιμικροβιακές, αναπλαστικές τονωτικές ιδιότητες ενισχύει το ανοσοποιητικό μας και συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού και γαστρεντερικού συστήματος.


Το μέλι με Βιολογικό Κρόκο Κοζάνης προσφέρεται και εντάσσεται στην Ελληνική κουζίνα δίνοντας ένα μοναδικό χαρακτήρα στις συνταγές σας, παραδοσιακές και νέες. Χρησιμοποιήστε το για βινεγκρέτ στις σαλάτες σας και για γευστικότατο επιδόρπιο στο παγωτό, το γιαούρτι και το ψωμί σας. Φτιάξτε υπέροχα γλυκά με μοναδική γεύση και άρωμα. Απολαύστε το στο ζεστό ρόφημα σας, τσάι και γάλα. Πειραματιστείτε σε πλειάδα φαγητών με την μοναδικότητα της γεύσης που παρέχει.
www.markos.tv